Corona

23.03.2020

Eletään vaikeita aikoja yrittäjän näkökulmasta ja toki muutenkin. Kaikki pysyvät omissa oloissaan ja pyrkivät välttelemään sairastumista ja sitä kautta estämään taudin leviämistä. Alaamme se vaikuttaa hyvinkin voimakkaasti, kuten varmasti moneen muuhunkin.

Omalta osaltani olen pyrkinyt välttämään liikkumista eri paikoissa ja olenkin ollut lähinnä kotipiirissä. Viimeinen kuukausi onkin mennyt enimmäkseen Aktiivilla, nykyisellä Fysioksella, sekä omalla firmalla Elimäellä. Muun ajan olen ollut "eristyksessä" uudella toimitilalla remonttihommissa Korialla.

Toistaiseksi tässä Elimäellä sekä Kouvolassa olen noudattanut ulkopuolelta tulleita ohjeistuksia, joita alallemme ovat linjanneet Fysios sekä muut tahot joiden ohjeistusta tottelemme. Toistaiseksi olemme olleet turvassa.

Omalta osaltani olen jättänyt kuntosaliharjoittelun pois arkirutiineista ja pyrkinyt liikkumaan muutoin. Aika onkin suurimmaksi osaksi mennyt tilaremontissa ja kotona perheen kanssa. Nyt pitää nauttia siitä ettei ole aina kamala kiire. Ehtii ehkä olemaan paremmin perheenkin kanssa. 

Ymmärrän jos tunnette pelkoa tulla fysioterapiaan tässä tilanteessa. Kuulut mahdollisesti riskiryhmään tai läheinen sellaiselle henkilölle. Jos asia on niin, suosittelen pelaamaan varman päälle ja pysymään kotona. Henkilökohtaisesti en pelkää sairastua, mutta en myöskään aliarvioi tilanteen vakavuutta. Kuitenkin jokainen päättää itse omasta elämästään ja siitä minne milloinkin menee. 

Toivotan teidät kaikesta huolimatta tervetulleeksi fysioterapiaan tai hierontaan. Elämän täytyy kuitenkin jatkua ja toivon parempien aikojen palaavan pian takaisin. Ei hieronnalla coronaa paranneta, mutta on se vaan silti mukavan tuntuista!

TERVEYS EDELLÄ MENNÄÄN, AINA.