Uudet tuulet puhaltavat

23.03.2020

Moi pitkästä aikaa.

Aikani yrittäjänä Elimäellä alkaa lähestyä loppuaan. Tänään on toiseksi viimeinen päivä tässä toimipisteessä, jossa olen ollut yli 15 vuotta. Tunnelmat ovat hyvin sekavat. Sain uuden naapurin seinän toiselle puolelle, joka nopeutti päätöstäni siirtyä toiseen paikkaan. On hyvä, että tilat Elimäellä tulevat käyttöön, mutta kirpputori ja fysioterapia naapurina eivät oikein klikkaa keskenään. Toivotan kuitenkin naapurille hyvää jatkoa ja toivotaan että asiakkaita riittää. Ajankohta ei ole helppo. 

Olen viettänyt vuosien varrella hyvin paljon aikaa tässä tilassa ja paikka on ollut minulle kuin toinen koti. Tunteja on varmasti paljon, kuukausia, jopa vuosia. Joka paikassa ei viihdy vuosia. Nyt ei tuntunut siltä missään vaiheessa. Tila on ollut hyvällä paikalla ja siitä remontoitiin minulle ja asiakkaille viihtyisä. Tänne on ollut aina helppo tulla.

Osaltani loppuviikko meneekin muuton ja uuden tilan remontissa, jota olenkin tässä kaiken mahdollisen vapaa-ajan on tehnytkin. Uusista tiloista tulee erittäin hyvät ja viihtyisät. Ne on remontoitu uusiksi katosta lattiaan. Toivon että minun on yhtä hyvä mennä sinne kuin entiseen paikkaan. Samaa toivon asiakkitten ajatelevan. 

Haluan kiittää JOKAISTA asiakastani joka on kuluneitten vuosien aikana luonani käynyt. On ollut etuoikeus saada tutustua teihin kaikkiin ja käydä teidän kanssanne hienoja keskusteluja kaikista mahdollisista aiheista ja asioista maan ja taivaan välillä. Teidän kanssanne on ollut mahtavaa tehdä töitä ja toivon että löydätte luokseni myös uuteen paikkaan Korialle. Tiedän että kaikki eivät valitettavasti mukanani korialle seuraa, joka harmittaa minua todella paljon. Teille toivotan hyvää jatkoa ja kaikkea hyvää elämäänne. Toivottavasti tavataan vielä. 

Haiken mielin jätän paikan taakseni, mutta samalla suuntaan innolla uutta kohti. 

HYVÄÄ JATKOA ELIMÄKI!